Uslovi korišćenja

Valuta

Sve cene su prikazane u dinarima (RSD). Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine.

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizacije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine. Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je +381 (0) 64 563 56 52. Možete nas kontaktirati i putem email adrese: info@casachok.com

Dostava

Dostavu na području Beograda radimo u saradnji sa kurirskom službom City kurir, a na preostalom području Srbije u saradnji sa kurirskom službom Pošte Srbije – Post express. Ova usluga se dodatno naplaćuje u iznosu od 650 dinara. Za iznose računa iznad 6000 dinara, dostava se ne naplaćuje.

Problemi sa dostavom porudžbine

Ako se desi da nismo u mogućnosti da izvršimo dostavu jer na adresi ne nalazi niko ko bi mogao da preuzme poručenu robu, roba će biti vraćena u našu radionicu, Vaš račun će biti zadužen za pun iznos porudžbine i dostave. Porudžbina će se smatrati realizovanom.

Ukoliko osoba kojoj se šalje na poklon naš proizvod ne želi da primi vaš poklon prilikom dostave, kurir će porudžbinu vratiti u našu radionicu, a Vaš račun će biti zadužen za pun iznos porudžbine i dostave. Porudžbina će se smatrati realizovanom.

Reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, možete nas kontaktirati putem e-maila najkasnije 4 sata nakon dostave. Potrebno je navesti razlog reklamacije i priložiti sliku proizvoda, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko reklamacija bude osnovana, Casachok će vam vratiti vrednost porudžbine.

Osnovni podaci

Naziv: Casachok
Poslovno ime: Casachok DOO, Dr Agostina Neta 40a, Beograd
Status: Aktivno privredno društvo
Pravna forma: Društvo sa ograničenom odgovornošću

Matični broj: 21973157

PIB: 114113766
Datum osnivanja: 18.12.2023. 

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Casachok se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.