Politika privatnosti

Vaša privatnost  je u potpunosti zaštićena. U ime Casachok-a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa našom radionicom.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, prijavom ili registracijom na www.casachok.com podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email, sms i viber obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms i viber lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Casachok će Vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije internet stranice, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama ili sa osobama kojima našu robu šaljete na poklon. Casachok neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u Casachok-u su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.

Casachok može ustupiti Vaše podatke (ime, prezime, adresu na koju se roba dostavlja, kontakt telefon osobe koja robu prima) partnerskoj firmi koja u ime Casachok-a, a za Vaš račun robu dostavlja do željene adrese. Partnerska firma je u obavezi da poštuje poverljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.