Iz Srbije s ljubavlju

2.250 RSD

2.250 RSD

Odaberite opcije

Iz Srbije s ljubavlju

2.250 RSD

Kolekciju pralina Iz Srbiju s ljubavlju čini 16 pralina sa 4 različita ukusa: krem od pečenih lešnika i mlečne čokolade, krem od bele čokolade, maline i krckavog maka, rakija od šljive u kremu od karamela i krem od crne čokolade i nane.

Praline su ručno napravljene od pažljivo odabranih sastojaka – najfinije čokolade sa visokim sadržajem kakao delova, sveže samlevenih orašastih plodova, voća, aromatičnih začina i eteričnih ulja. Svi sastojci su isključivo prirodni i visokokvalitetni, bez veštačkih aroma i konzervanasa.

Inspiraciju za ovu kolekciju pralina pronašli smo u pirotskom ćilimu, srpskom tradicionalnom proizvodu. Šare na ćilimu imaju posebno značenje i predstavljaju stare simbole mitologije i hrišćanskog vremena koji se u ćilimu sreću i pričaju priču. 

Izaberite jednu od 3 šare koje imamo u ponudi: Đulovi na đerdani, Sovre ili Kuveri i uživajte u ukusima sa ovih prostora.

Šara Đulovi na đerdani prikazuje presek cveta, koji simbolizuje čoveka, lepotu njegovog izgleda i ljudske vrednosti. Prema legendi, simboli u šari će uticati na lepotu duha i tela i učiniti da duh ostane večno mlad.

Šara Sovre prikazuje sto za kojim se obeduje, dogovara i donose odluke. Prema legendi, simboli u šari su namenjeni za uspešne dogovore i razgovore.
Šara Kuveri prikazuje kofere pune materijalnog i duhovnog bogatstva. Prema legendi, simboli u šari namenjeni su za putovanja, da putnika čuvaju i pomognu mu da ono zbog čega je na putu, bude uspešno obavljeno.

Najbolje upotrebiti u roku od 2 meseca
Čuvati na temperaturi do 18 °C
Neto količina 130 g

Molimo vas da željeni proizvod poručite minimum 3 radna dana (72 časa) unapred.

Cena dostave iznosi 650 RSD. Za porudžbine preko 6.000 rsd dostava je besplatna.

Dodatne informacije

Dimenzije 19 × 19 × 2.5 cm
Iz Srbije s ljubavlju

Đulovi na đerdani – praline za lepotu duha i tela, Kuveri – praline za putovanja, Sovre – praline za uspešne razgovore

Sastojci

Kakao masa, šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, sojin lecitin, prirodna aroma vanile, slatka pavlaka, invertni šećer, glukoza, puter, lešnik, malina, badem, rakija od šljive, nana, mak, morska so. Proizvod može da sadrži tragove ostalog jezgrastog voća.

Nutritivne vrednosti

Nutritivne vrednosti na 100g proizvoda
Energetska vrednost: 2229kJ (536kcal)
Masti:
Zasićene masti:
38,3g
21,4g;
Ugljeni hidrati:
Šećeri:
38,2g
29,1g
Proteini: 6,9g
So: 0,1g

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.